About me

Werkervaring

Ik werk sinds 1987 in het Cluster 2 onderwijs als leerkracht en inmiddels ben ik overgestapt naar de functie van ambulant dienstverlener.

De leerlingen brengen mij elke dag weer nieuwe inspiratie en prachtige momenten van interactie. Om mijn passie voor het lesgeven te delen ben ik deze website gestart waarop ik alle links, tips en ideeën  die ik verzamel op mijn overige sites, kan delen met jullie in blogs en meer.

Na ervaring te hebben opgedaan in de afgelopen schooljaren met workshops ontwikkelen en geven binnen mijn eigen team, geef ik nu ook trainingen en workshops aan collega’s buiten mijn schoolgrenzen.

Trainingen

Sinds 2014 mag ik bijvoorbeeld officiële gynzy trainingen geven aan belangstellenden.
Ik geef echter ook workshops voor digibordinspiratie of het maken van een yurlssite, over ICT en taal en over apps en het gebruik van eigen content hierin.

Kennis=delen, het geeft mij enorme voldoening om collega’s in het land op weg te helpen in de wereld van het digibord en ICT en al zijn mogelijkheden.

Expertise

In  2016 heb ik een opleiding tot ICoach afgerond en sinds 2017 werk ik tevens voor het cursuscentrum van Koninklijke Auris Nederland.

Workshops

Mijn missie is om nog meer mensen op een adequate manier te kunnen inspireren en begeleiden door middel van workshops rondom taal en ICT.
Dus neem gerust contact met mij op wanneer je belangstelling hebt.

Wil je alvast een voorproefje, kijk dan eens op mijn website www.digitaalspeciaal.nl voor het workshopoverzicht.

Veel inspiratie gewenst!

 

Meer van Juf Marita:

Facebookfacebook followTwitter twittervogelPinterest624px-Pinterest_Logo.svg vrij

Juf Marita on Yurls yurlsen scoop.itscoop.it

Advertenties